Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa MEHTOKUMMUN kotisivuille.

Sivut käsittelevät metsästystä ja koiraharrastusta.

Suunnitelmissa meillä on kasvattaa pienimuotoisesti suomenpystykorvia ja beagleja.

Meille koirassa tärkeää on hyvä luonne ja terveys, rodunomainen ulkomuoto, sekä ennenkaikkea hyvät käyttöominaisuudet.

 

Olemme Ristijärvellä asuva aktiivisesti koirahommia harrastava pariskunta. Eräharrastukset ja elämä koirien kanssa on ollut meille molemmille arkipäivää jo lapsuudenkodeistamme saakka. Meidän ja koirien lisäksi perheeseemme kuuluu kaksi kennelmiestä, pojanviikarit Ahti ja Setti.

Asuimme usean vuoden ajan Kajaanissa ja tuolloin omien koirien pitäminen ei ollut käytännössä vielä mahdollista. Metsästystä harrastimme kotitiloillamme asuneilla koirilla.

Ristijärvelle muuton myötä haave oman kennelin perustamisesta tuli konkreettisesti mahdolliseksi. Kasvattajan peruskurssin kävimme vuonna 2013 ja kennelnimi Mehtokummun meille myönnettiin samana vuonna. Kuuramehtoja näkee rannallamme talvisin lähes päivittäin ja Kallen kotitilan nimi on Kumpu, siitä yhdistelmästä talomme ja kennelimme sai nimensä.

Meillä molemmilla on linnunhaukkutuomarikortit taskussa ja muutamia tuomarireissuja teemme aina syksyisin. Kalle toimii myös ajokoetuomarina.

Kalle on Kainuun Haukkuvat Lintukoirat -yhdistyksen ja kainuun beaglen hallituksen jäsen, sekä Lietekylän metsästysseura ry:n hallituksen jäsen.

 

©2020 Mehtokummun kennel - suntuubi.com